Ειδήσεις

Η προτελευταία στροφή

coupa737.JPG

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League συνεχίζεται με την 17η και προτελευταία αγωνιστική. Η προαναγγελία των αγώνων

Στην τελική ευθεία έχει μπει η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League και διεξάγονται το προσεχές τριήμερο (5-7/2) οι αγώνες της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής.

Στο κλειστό Αντώνης Φώτσης στα Ιλίσια, ο Ερμής Ζωγράφου υποδέχεται το Σάββατο (5/2, 21:30) τον προτελευταίο Ηνίοχο, ο οποίος θέλει βαθμό ή βαθμούς για να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό και να παίξει μπαράζ παραμονής.

Τρεις αγώνες θα γίνουν την Κυριακή (6/2). Η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με το Νέο Ικόνιο στις 16:00 στο Καματερό και θέλει το τρίποντο στη μάχη της πρώτης θέσης που δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Στις 17:30, η Σαλαμίνα φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο "Νίκος Γραμματικός", με το τριφύλλι να θέλει να διεκδικήσει κάθε πιθανότητα για να τερματίσει πάνω από την 3η θέση, ενώ οι νησιώτες να βγουν έκτοι. Αν μάλιστα διατηρήσουν οι δύο ομάδες τη θέση που ήδη έχουν, παίζουν μαζί στον πρώτο γύρο των playoffs.

Στις 19:00, η Κόμπρα παίζει με το Φάληρο στο κλειστό του Βύρωνα, σε ένα ματς οριακό και για τους δύο, μιας και με νίκη οι γηπεδούχοι πιάνουν τον αντίπαλο στους 16 βαθμούς, ενώ στον αντίποδα οι Φαληριώτες ανάλογα με τη θέση που θα τερματίσουν (6η ως 8η) θα έχουν και τον ανάλογο αντίπαλο από τους τρεις πρώτους.

Τέλος, την Δευτέρα στις 22:00 ο Δούκας παίζει με τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής, με τους μπλε να είναι τυπικά γηπεδούχοι, μιας και η αναμέτρηση θα γίνει στην έδρα του Πηγάσου που είναι τελευταίος και μάχεται να σώσει την παρτίδα στο τέλος, ενώ ο ΑΣΕΔ κυνηγάει την πρώτη θέση μέχρι τέλους.