Ειδήσεις

Στα playoffs και ο ΠΑΟ/Αθήνα '90 Σάλας

futsalball.jpg

Η ΠΕΠΣΣ έλαβε διαβεβαιώσεις από την ΓΓΑ σχετικά με τα έγγραφα του ΠΑΟ/Αθήνα '90 Σάλας και ως εκ τούτου θα συμμετάσχει στα playoffs

Η ΠΕΠΣΣ έλαβε διαβεβαιώσεις από τη ΓΓΑ ότι ο ΠΑΟ/Αθήνα 90' Σάλας κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα και τα επόμενα 24ωρα θα έχει λυθεί το ζήτημά του, θα έχει λάβει την αναγνώριση που απαιτείται και ως εκ τούτου θα μπορεί να συμμετάσχει στη β' φάση των playoffs του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League.

Μάλιστα, η Ένωση όρισε τον αγώνα του τριφυλλιού με την Κόμπρα για την Κυριακή, 6 Μαρτίου, στις 14:30 στο κλειστό της Πολιτείας. Προηγείται ήδη με 2-0, καθώς οι ομάδες κουβαλάνε τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου και ως εκ τούτου θέλει μια νίκη για να περάσει στα ημιτελικά. Η ομάδα του Βύρωνα πρέπει να πάρει τρία παιχνίδια για να συνεχίσει στην γ' φάση.

Από 'κει και πέρα, ξεκινάει το Σάββατο (26/2) η προημιτελική φάση με τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Φάληρο στις 22:30 στο κλειστό του Καματερού και η Ένωση προηγείται 2-0 και ψάχνει μια νίκη για να προκριθεί.

Την Κυριακή (27/2) στις 18:30 ο Δούκας υποδέχεται τη Σαλαμίνα στο Λαύριο και αναζητά επίσης μια νίκη, καθώς είναι μπροστά με 2-0, ενώ στις 21:30 ο Ερμής Ζωγράφου παίζει στα Ιλίσια με το Νέο Ικόνιο και οι δύο ομάδες είναι στο 1-1 και ψάχνουν δύο νίκες για να φτάσουν στις τρεις που δίνει εισιτήριο για την τετράδα.