Ειδήσεις

Απάντηση ΠΕΠΣΣ στους παίκτες του ΠΑΟ/ΑΘΗΝΑ '90

bannersal.JPG

Το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ απαντά στην ανακοίνωση των παικτών του ΠΑΟ/ΑΘΗΝΑ '90 και αποσαφηνίζει τα γεγονότα που οδήγησαν στην αποβολή

Η ανακοίνωση των παικτών του ΠΑΟ/ΑΘΗΝΑ '90 μάς προξένησε τεράστια απογοήτευση, αγανάκτηση και θυμό. Κατανοούμε τα συναισθήματα των αθλητών, αλλά δυστυχώς η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη για τη μη συμμετοχή τους στα playoffs ανήκει στην διοίκηση της ομάδας τους και ΜΟΝΟ.

Η προκήρυξη και οι νόμοι ήταν σαφείς και γνωστοί κι όλες οι άλλες ομάδες φρόντισαν να αποκτήσουν την ειδική αθλητική αναγνώριση εντός του προηγούμενου διαστήματος.

Το ΔΣ της Ένωσης, μετά την έγγραφη ενημέρωση από τη ΓΓΑ ότι το Σωματείο δεν διαθέτει ειδική αθλητική αναγνώριση, έκανε ό,τι ήταν δυνατόν τις τελευταίες αυτές 15 ημέρες προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Οι νόμοι κι οι κανόνες πρέπει να τηρούνται απ' όλους. Έπρεπε να είχατε καλύτερη ενημέρωση από τους διοικούντες για τα πραγματικά γεγονότα.

Mάλιστα, θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι δύο παρατάσεις που δώσαμε στον ΠΑΟ/ΑΘΗΝΑ '90 ΣΑΛΑΣ, καθώς και ο ορισμός για τις 6/3 ήταν ομόφωνες, με το σκεπτικό να βοηθήσουμε στο μέτρο του δυνατού το Σωματείο να διευθετήσει τις υποχρεώσεις του και να αγωνιστεί κανονικά στα playoffs. Όλες οι παραπάνω ενέργειες ήταν σε άμεση συνεργασία με το νομικό εκπρόσωπο του Σωματείου, κύριο Μιχάλη Βαρδαλά, καθώς και την διοικητική υπεύθυνη, κυρία Τριανταφυλλιά Κολώτση.

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, να αναζητήσετε τον "σεβασμό στον ιδρώτα σας" και την "αδικία" στους χειρισμούς και τις ευθύνες της διοίκησης της ομάδας σας κι όχι σε όσους προσπάθησαν όλο αυτό το διάστημα να βρεθεί λύση.

Το ΔΣ της ΠΕΠΣΣ