Ειδήσεις

Τα συγχαρητήρια του Νίκου Αυλωνίτη

avlonitiss.jpg

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, έδωσε τα συγχαρητήριά του στη Λάρισα για την άνοδό της και στους Τράχωνες Αλίμου για την προσπάθειά τους

"Παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική Τελική Φάση της Futsal League στα Τρίκαλα, αντάξια του επιπέδου των τεσσάρων ομάδων που συμμετείχαν και διεκδίκησαν το πρωτάθλημα.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα της Λάρισας που κατάφερε να πάρει την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία τη νέα σεζόν και να εκπροσωπήσει επάξια την Θεσσαλία και γενικότερα την επαρχία στο ποδόσφαιρο σάλας.

Καλή επιτυχία και στην πολύ καλή ομάδα των Τραχώνων Αλίμου στα μπαράζ με τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής και ο καλύτερος να επικρατήσει και να βρίσκεται του χρόνου στη Stoiximan Futsal Super League. Ο χαμένος δεν πρέπει να απογοητευτεί και οφείλει να μείνει όρθιος και να κάνει την προσπάθειά του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όσο για τις άλλες δύο ομάδες, το Καρπενήσι και τα Τρίκαλα, είναι άξια συγχαρητηρίων για την φετινή τους παρουσία και προσπάθεια. Αμφότερες κοσμούν το ποδόσφαιρο σάλας και αποδεικνύουν πως όταν υπάρχει μεθοδικότητα και μεράκι, γίνεται άρτια δουλειά.

Το άθλημά μας προοδεύει, εξελίσσεται, μεγαλώνει και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για να το εξελίξουμε ακόμα περισσότερο. Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ήταν δυνατό φέτος και θα γίνει ακόμα καλύτερο τα επόμενα χρόνια".