Ειδήσεις

Ο Δημοσθένης Μπαλάφας στο 5X5hellas

bannersal.JPG

Ο Δημοσθένης Μπαλάφας, υπεύθυνος των Τρικάλων και της διοργάνωσης της Τελικής Φάσης της Futsal League, μίλησε στο σάιτ της ΠΕΠΣΣ

Ο Δημοσθένης Μπαλάφας ως υπεύθυνος της ομάδας futsal των Τρικάλων και της διοργάνωσης της Τελικής Φάσης του πρωταθλήματος της Futsal League, μίλησε στο 5x5hellas.gr και είπε τα δικά του "ευχαριστώ" σε όσους συνέβαλαν στην άριστη τέλεση των τεσσάρων αγώνων, όπου κατά κοινή ομολογία τα πάντα κύλησαν ομαλά.

"Ως οργανωτική επιτροπή του Final-4 Futsal League που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα το διήμερο 19-20 Μαρτίου, θέλουμε αρχικά να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, αναθέτοντάς μας την σπουδαία αυτή διοργάνωση, την οποία θελουμε να πιστεύουμε ότι φέραμε εις πέρας με επιτυχία.

Δεν θα είχαμε όμως επιτυχία χωρίς την συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τρικκαίων. Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειαρχη Τρικάλων, κ. Χρήστο Μιχαλάκη, του Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και την αντιδήμαρχο αθλητισμού και πολιτισμού, κα Εφη Λεβέντη, που από την πρώτη στιγμή στήριξαν την διοργάνωση.

Αρωγοί στην μεγάλη μας προσπάθεια στάθηκαν οι χορηγοί της διοργάνωσης που βρέθηκαν στο πλευρό μας σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ της πόλης των Τρικάλων που κάλυψαν την διοργάνωση και πρόβαλαν το εντυπωσιακό άθλημα του futsal στους φιλάθλους του νομού. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που με την κόσμια παρουσία τους τίμησαν την διοργάνωση δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στις εξέδρες.

Τέλος ευχαριστούμε τους αθλητές για το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν, καθώς και τους διαιτητές μαζί με την γραμματεία που έφεραν με επιτυχία εις πέρας τις δύσκολες αποστολές τους σε αυτά τα τέσσερα ματς.

Μα πάνω απ' όλα, συγχαρητήρια στις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο Final-4 και στη Λάρισα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απευθείας άνοδο".