Ειδήσεις

Βεκρή: "Υπάρχει όραμα στους Τράχωνες"

coupa737.JPG

Η υπεύθυνη της Ακαδημίας των Τραχώνων Αλίμου, Πόπη Βεκρή, μίλησε στο 5X5hellas.gr για την παρουσία στη Futsal League και τα μπαράζ

Οι Τράχωνες Αλίμου πραγματοποίησαν μια εξαιρετική σεζόν φέτος στο πρωτάθλημα της Futsal League και κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, όπου ηττήθηκαν 6-5 από τη Λάρισα. Έτσι, θα διεκδικήσουν τη θέση τους στη μεγάλη κατηγορία στα μπαράζ ανόδου/παραμονής με τον Πήγασο. Η Πόπη Βεκρή, πρόεδρος της ομάδας futsal των Τραχώνων μίλησε στο 5X5hellas.gr.

"Είμαι υπερήφανη γι' αυτή την ομάδα, που κατάφερε μόλις στον πρώτο χρόνο παρουσίας της να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Futsal League. Μας ανήκει το μέλλον καθώς χτίζουμε την ανδρική ομάδα στηριζόμενοι στα παιδιά των Ακαδημιών μας. Τεράστια η συμβολή του προπονητή μας, Δημήτρη Κουνταρδά, ο οποίος πάντρεψε έμπειρους και νέους παίκτες, δημιουργώντας ένα αξιόμαχο σύνολο", τόνισε αρχικά και συνέχισε: "Πολύ μεγάλη ήταν η συνεισφορά και των δύο αρχηγών μας, του Νεκτάριου Τσίρμπα και του Μιχάλη Φραγκιά, εντός και εκτός γηπέδων, ώστε να δημιουργηθεί ένα άριστο κλίμα μέσα στην ομάδα".

Για τα μπαράζ, η κυρία Βεκρή είπε πως "ελπίζω να γίνουν όμορφα παιχνίδια και να νικήσει ο καλύτερος", ενώ ανεξαρτήτως του αν οι Τράχωνες θα ανέβουν ή θα μείνουν στη Β' Εθνική "υπάρχει όραμα μέσα στην ομάδα, η οποία ξεκίνησε από μηδενική βάση. Κάθε μέρα που περνάει, γινόμαστε και καλύτεροι".

Η ίδια είναι υπερήφανη για την Ακαδημία και τη δουλειά που γίνεται. "Έχουμε μια από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες στην Ελλάδα, αν όχι τη μεγαλύτερη, με 700 παιδιά. Αποτελεί πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο του ποδοσφαίρου, κάτι που μας γεμίζει με μεγάλη υπερηφάνεια, αλλά και ευθύνη για να συνεχίσουμε στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Έχουμε τη βάση να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο και στο futsal καθώς υπάρχουν άνθρωποι να το εξελίξουν. Έχουμε ομάδες ποδοσφαίρου αγοριών, κοριτσιών και αισίως ποδοσφαίρου σάλας. Ήταν αυτό που μας έλειπε και το πραγματοποιήσαμε, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαιτέρως".

"Για την διοργάνωση της Τελικής Φάσης, όπου όλα κύλησαν άψογα και ήταν πολύ οργανωμένα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δημοσθένη Μπαλάφα, υπεύθυνο των Τρικάλων καθώς και στην ΠΕΠΣΣ και συγκεκριμένα στους κ.κ. Χρυσάφη και Δημακόπουλο που ήταν δίπλα μας σε ό,τι χρειαζόμασταν".

"Θα ήθελα επίσης να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και στις ομάδες του Καρπενησίου και των Τρικάλων για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά την διάρκεια του Final-4".