Ειδήσεις

Ώρα ημιτελικών και μπαράζ

futsal12.jpg

Ξεκινούν οι ημιτελικοί στη Stoiximan Futsal Super League και διεξάγεται και ο πρώτος αγώνας μπαράζ ανόδου/παραμονής

Οι ημιτελικοί στη Stoiximan Futsal Super League ξεκινούν το Σαββατοκύριακο και θυμίζουμε ότι η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες, χωρίς να μεταφέρονται οι αγώνες της κανονικής περιόδου, όπως στη β' φάση.

Το Σάββατο (26/3) στις 22:00, η ΑΕΚ υποδέχεται στο κλειστό του Καματερού τον Ερμή Ζωγράφου, με την Ένωση του Γιάννη Ζιάβα να έχει το πλεονέκτημα έδρας ως πρώτη στην κανονική περίοδο, με τους περσινούς Κυπελλούχους του Θανάση Τσακανίκα να κυνηγούν το μπρέικ.

Την Κυριακή (27/3) στις 19:00, στο κλειστό του Βύρωνα η Κόμπρα του Σταύρου Ράπτη, που πέρασε bye στα ημιτελικά λόγω της αποβολής του ΠΑΟ/ΑΘΗΝΑ '90, φιλοξενεί τον περσινό πρωταθλητή Δούκα του Γιάννη Μοστριού. Οι μπλε είχαν αποκλείσει την Σαλαμίνα στην β' φάση.

Τέλος, την Δευτέρα (28/3) στις 22:00 στον Κορυδαλλό διεξάγεται ο πρώτος αγώνας μπαράζ ανόδου/παραμονής ανάμεσα στους Τράχωνες Αλίμου του Δημήτρη Κουνταρδά και τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής του Αυγουστίνου Κάτσαρη. Οι Τράχωνες ήταν φιναλίστ της Futsal League και ο Πήγασος τερμάτισε προτελευταίος στη μεγάλη κατηγορία.