Ειδήσεις

Προβάδισμα για ΑΕΚ, Δούκα και Πήγασο

ballfutsal.jpg

Το 1-0 έκαναν στις ημιτελικές σειρές τους η ΑΕΚ και ο Δούκας, ενώ προβάδισμα πήρε ο Πήγασος στα μπαράζ με τους Τράχωνες

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και επικράτησε του Ερμή Ζωγράφου με 6-0 για τον πρώτο ημιτελικό της Stoiximan Futsal Super League στο κλειστό του Καματερού, κατακτώντας την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Δούκας δικαιολόγησε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί στην πρώτη αναμέτρηση με την Κόμπρα, καθώς έκανε το μπρέικ στον Βύρωνα, προηγείται 1-0 στις νίκες και θέλει δύο ακόμη για να προκριθεί στους τελικούς και να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του. Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού επιβλήθηκε 5-0.

Ο Πήγασος έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται στη μάχη της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Αυγουστίνου Κάτσαρη επικράτησε 5-4 των Τραχώνων Αλίμου στο κλειστό του Κορυδαλλού, αν και έχανε με 3-0 στο δεκάλεπτο, έκανε το 1-0 και πλέον θα προσπαθήσει στην Αγία Παρασκευή να εξασφαλίσει την παρουσία του στη Stoiximan Futsal Super League και τη σεζόν 2022-23. Οι Τράχωνες θα παλέψουν να φέρουν τη σειρά στα ίσια και όλα να κριθούν σε τρίτο αγώνα.

*Εξάλλου, την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν και δύο αγώνες Κυπέλλου, με τον Δούκα να νικάει 9-4 το Νέο Ικόνιο στο Πέραμα, ενώ η Σαλαμίνα επικράτησε 9-3 του Καρπενησίου εκτός έδρας.