Ειδήσεις

Σχολή Επανεξέτασης Διπλωμάτων

bannersal.JPG

Το τριήμερο 13-15/5 θα λειτουργήσει Σχολή Επανεξέτασης Διπλωμάτων FUTSAL και τα αιτήματα δεν θα συνοδεύονται από παράβολα

Στις 13/05, 14/05 και 15/05/2022 θα λειτουργήσει Σχολή Επανεξέτασης Διπλωμάτων FUTSAL, που αφορά την 1η, 2η, 3η Σχολή UEFA Futsal B και την 1η, 2η, 3η Σχολή National C Futsal.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται μέχρι την Τετάρτη 04/05/2022 να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στα email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , και στο θέμα να αναφέρουν το ονοματεπώνυμό τους και «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ FUTSAL».

Στο σώμα κειμένου οφείλουν να αναγράψουν τη Σχολή που παρακολούθησαν και το μάθημα επανεξέτασης (θεωρία ή/και πράξη). Τα αιτήματα δεν θα συνοδεύονται από παράβολα.