Ειδήσεις

Ξεκινούν οι Τελικοί ΑΕΚ - Δούκας

ball2019.jpeg

Την Κυριακή, 8 Μαΐου στις 17:00, ξεκινούν οι Τελικοί ΑΕΚ - Δούκας, μια ημέρα πριν το Ερμής Ζωγράφου - Κόμπρα για τις θέσεις 3-4

Την Κυριακή, 8 Μαΐου στις 17:00, ξεκινούν οι Τελικοί της Stoiximan Futsal Super League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Δούκα. Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής και ο πρωταθλητής κρίνεται στις τρεις νίκες. Όπως και στα ημιτελικά, δεν μεταφέρονται οι αγώνες της κανονικής περιόδου, κάτι που ίσχυε μονάχα στην προημιτελική φάση των playoffs.

Η Ένωση τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο και οι μπλε στην τρίτη. Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα διεκδικεί το τρίτο της το πρωτάθλημα, ενώ αυτή του Γιάννη Μοστριού θέλει να υπερασπιστεί το στέμμα της, καθώς πέρυσι είχε κατακτήσει τον τίτλο και θέλει να κάνει το back to back.

Μια ημέρα πριν, 7 Μαΐου στις 21:30, ξεκινούν στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια οι αγώνες για τις θέσεις 3-4 ανάμεσα στον περσινό Κυπέλλουχο Ερμή Ζωγράφου του Θανάση Τσακανίκα που πέρασε και φέτος στον τελικό της 5ης Ιουνίου στη Λαμία (περιμένει είτε την ΑΕΚ είτε τον Δούκα που αναμετρώνται στον άλλο ημιτελικό) και την Κόμπρα του Σταύρου Ράπτη που έκανε μια αξιοθαύμαστη πορεία φέτος.