Ειδήσεις

Πρωταθλητής ο Δούκας

tropaio.jpg

Ο Δούκας έκανε το back to back και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτά τον τίτλο στη Stoiximan Futsal Super League

Ο Δούκας ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο ΑΣΕΔ έκανε το back to back και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτά τον τίτλο, νικώντας 3-1 την ΑΕΚ στη σειρά των τελικών της Stoiximan Futsal Super League.

Στον τέταρτο τελικό που διεξήχθη στο κλειστό του Λαυρίου, η ομάδα του Γιάννη Μοστριού επικράτησε 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι της Ένωσης του Γιάννη Ζιάβα και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ. Το σκορ άνοιξε η γηπεδούχος ομάδα με τον Καράμπελα στο 34’, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Πάνου έκανε το 1-1 για την ΑΕΚ. Στην παράταση ο Δούκας έκανε το 2-1 δύο λεπτά πριν την λήξη με τον Τσίνα, όμως ο Δελαπόρτας 12 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε έστειλε τον αγώνα στη ρώσικη ρουλέτα.

Στην διαδικασία των πέναλτι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο τελευταίο με τον Πάνου, με τον Δούκα να παίρνει την νίκη με 5-4, μαζί και το πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με το νικητή να παίζει με τον Ερμή Ζωγράφου στον τελικό της 5ης Ιουνίου στη Λαμία.