Ειδήσεις

Συμμετοχή στην 5η Σχολή UEFA C NATIONAL

ballfutsal.jpg

Σας καλούμε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στην 5η Σχολή NATIONAL C FUTSAL

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των προπονητών Ποδοσφαίρου Σάλας, σας καλούμε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στην 5η Σχολή NATIONAL C FUTSAL, την οποία η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου 2022.

Επειδή ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 10, η Σχολή θα ανακοινωθεί οριστικά μόνο όταν συμπληρωθεί ο παραπάνω αριθμός υποψηφίων που θα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά σας, χρειάζεται να αποστείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022, δηλώνοντας την πρόθεσή σας να παρακολουθήσετε την εν λόγω Σχολή, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης και το σωματείο από το οποίο προέρχεστε.

Η αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα σας αποσταλλούν μέσω mail εφόσον ανακοινωθεί και επίσημα η Σχολή από την ΕΠΟ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
 Παρακαλούμε να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσοι υποψήφιοι έχουν σοβαρά υπόψη τους να παρακολουθήσουν τη Σχολή, χωρίς να υπάρχουν υπαναχωρήσεις συμμετοχής όταν αυτή ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΠΟ.