Ειδήσεις

Εκκινεί η Stoiximan Futsal Super League

coupa737.JPG

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League ξεκινάει με πέντε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και άπαντες περιμένουν μια δυνατή σεζόν

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει για την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League, με τους πρώτους πέντε αγώνες της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Η αρχή θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης (22/9, 21:20), με την Κόμπρα να υποδέχεται την ΑΕΚ στο κλειστό του Βύρωνα. Οι γηπεδούχοι έχουν ενισχυθεί και φέτος θέλουν να επαναλάβουν την περσινή καλή τους πορεία, ενώ η Ένωση θέλει όσο τίποτα την επιστροφή στην κορυφή και γι' αυτό θα παλέψει για να μπει με το... δεξί.

Την Κυριακή (25/5, 19:15), ο νταμπλούχος Δούκας, ο οποίος φέτος στην ισοβαθμία έχασε την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League, υποδέχεται στο κλειστό του Κορυδαλλού τη νεοφώτιστη Λάρισα, που θέλει να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ενώ στις 21:00 διεξάγεται ο αγώνας ανάμεσα στον Πήγασο και τον Ερμή Ζωγράφου στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής.

Την Δευτέρα (26/9) στις 19:15, η ιστορική Αθήνα '90 παίζει στο κλειστό της Πολιτείας με τον Ολυμπιακό Futsal (πρώην Φάληρο), ενώ στις 21:00 το Νέο Ικόνιο φιλοξενεί στο Πέραμα τη Σαλαμίνα, σε μια εξίσου ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση.

Να τονιστεί πως η μετάδοση των αγώνων της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 θα γίνεται αποκλειστικά απ' την Ntelos Media.