Ειδήσεις

Μήνυμα του προέδρου της ΠΕΠΣΣ

avlonitiss.jpg

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, έστειλε τις ευχές του ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος

Ξεκινάει ακόμη ένα πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League, το οποίο ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό, συναρπαστικό και θα το απολαύσουν όλοι οι φίλοι της σάλας. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί και είμαι πεπεισμένος ότι θα παρακολουθήσουμε ωραία παιχνίδια.

Οι δύο προηγούμενες σεζόν, παρά τα προβλήματα και τους περιορισμούς εξαιτίας του κορονοϊού, κύλησαν ομαλά και η Ένωση κατάφερε να διοργανώσει άρτια τα πρωταθλήματα, πάντα σε συνεργασία με τα σωματεία και τις αρχές.

Φέτος η κατάσταση δείχνει προς το παρόν να είναι πιο ομαλή και τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν ακόμα καλύτερα. Ως Ένωση θα κάνουμε τα ανθρωπίνως δυνατά για να παραμεριστούν όλα τα εμπόδια και οι δυσκολίες, προκειμένου τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν κανονικά.

Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα, υπάρχει οργάνωση, τεχνογνωσία, μεράκι απ' όλους να στηρίξουμε το άθλημα και να το δούμε να κάνει βήματα προς τα εμπρός.

Σηκώνουμε τα μανίκια, δεν λέμε πολλές κουβέντες και "μιλάμε" με πράξεις. Εμείς θα είμαστε δίπλα σε όλα τα σωματεία, θα σκύψουμε πάνω από κάθε πρόβλημα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, πάντα φυσικά στο μέτρο του δυνατού.

Φυσικά, την ίδια προσήλωση θα δείξουμε στη Futsal League, στο πρωτάθλημα Γυναικών που κάνει τα πρώτα του βήματα, αλλά και στα πρωταθλήματα υποδομών. Δεν κάνουμε διακρίσεις, για εμάς είναι όλοι το ίδιο και δεν ξεχωρίζει κανείς. Άλλωστε, όλοι υπηρετούμε τον ίδιο σκοπό που είναι το ποδόσφαιρο σάλας.

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, υγεία στους αθλητές και να έχουμε μια εποικοδομητική σεζόν!