Ειδήσεις

Συναρπαστική πρεμιέρα στους Άνδρες

ballfutsal.jpg

Ο Δούκας και η ΑΕΚ δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί, η Σαλαμίνα πέρασε από το Πέραμα, ισοπαλία στην Αγία Παρασκευή

Νικηφόρα ξεκίνησε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά από την αξιόμαχη Κόμπρα που έδωσε ό,τι μπορούσε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Η Ένωση επιβλήθηκε με 2-0 και πήρε το τρίποντο.

Τον τίτλο του φαβορί δικαιολόγησε ο περσινός νταμπλούχος Δούκας, ο οποίος για την πρεμιέρα επικράτησε 9-0 της νεοφώτιστης Λάρισας στο κλειστό του Κορυδαλλού.

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη στο κλειστό της Παρασκευής ανάμεσα στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής και τον Ερμή Ζωγράφου, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 3-3 στο φινάλε του αγώνα.

Πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έκανε η Σαλαμίνα. Οι νησιώτες πέρασαν με 7-4 από το Πέραμα απέναντι στο Νέο Ικόνιο, κάνοντας μάλιστα ανατροπή από το 3-0, με το οποίο είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι.

Στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της πρεμιέρας και διεξήχθη με δύο ημέρες καθυστέρηση λόγω προβλημάτων που υπήρξαν με τον φωτισμό στο κλειστό της Πολιτείας, η Αθήνα '90 επικράτησε με 4-0 του Ολυμπιακού Futsal.