Ειδήσεις

Κορυφή για δύο μετά την 4η αγωνιστική

ballfutsal.jpg

Δούκας και ΑΕΚ επέκτειναν το απόλυτό τους, ο Ερμής και η Σαλαμίνα πήραν νίκη, ισοπαλία στον Βύρωνα

Ο Δούκας δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί στον αγώνα που έδωσε με το Νέο Ικόνιο και παρά το γεγονός ότι δεν πάτησε… τέρμα το γκάζι, κατάφερε να πετύχει το ζητούμενο, που δεν ήταν άλλο από τη νίκη που θα διατηρούσε το απόλυτο έπειτα από τέσσερις στροφές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League. Οι μπλε επιβλήθηκαν με 4-1.

Ο Τάνκα ήταν εξαιρετικός, σημείωσε πέντε γκολ και η Σαλαμίνα έφυγε με ένα σπουδαίο τρίποντο από την Αγία Παρασκευή. Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου επικράτησε με 7-5 αυτής του Αυγουστίνου Κάτσαρη και έφτασε τους έξι βαθμούς έναντι ενός των γηπεδούχων.

Χορταστικό ματς διεξήχθη στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια ανάμεσα στον Ερμή Ζωγράφου και τη Λάρισα Futsal, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη με το ευρύ 11-5, φτάνοντας τους οκτώ βαθμούς. Στους τρεις έμειναν οι νεοφώτιστοι.

Η δυναμική της Κόμπρας και ειδικά στην έδρα της είναι γνωστή. Το απέδειξε και κόντρα στην Αθήνα ’90. Το τελικό 2-2 στο κλειστό του Βύρωνα χάρισε τον πέμπτο βαθμό στην ομάδα του Χάρη Γράψα και τον έβδομο στο συγκρότημα του Γιάννη Βρόντου που έπεσε από την 3η θέση.

Στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα, η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 14-1 του Ολυμπιακού Futsal στο Πέραμα και έφτασε τους δώδεκα βαθμούς, παραμένοντας στην κορυφή μαζί με τον Δούκα. Όσο για την ομάδα του Σταύρου Ράπτη, ακόμα δεν έχει πάρει βαθμό ή βαθμούς.

*Για την πρεμιέρα της Futsal League, ο ΠΑΣ Λαμία Futsal φιλοξένησε τον Αδέσποτο Αθηνών και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με 1-0, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, επικρατώντας με 4-1. Στο άλλο παιχνίδι του Β’ Ομίλου, το Κατενάτσιο Νέα Γενιά επικράτησε της Α.Ε. Ψυχικού με 6-3. Τέλος, για τον Α' Όμιλο οι Θρακομακεδόνες υποδέχθηκαν τη Σάμο και νίκησαν 4-0.