Ειδήσεις

Τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς

futsal12.jpg

Στον τρίτο της αγώνα στον έκτο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Εθνική ηττήθηκε 4-1 από την Πολωνία

Στον τρίτο της αγώνα στον έκτο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε με 4-1 στο κλειστό του Κορυδαλλού από την Πολωνία και παρέμεινε τελευταία χωρίς πόντο. Φυσικά, δεν υπάρχουν ούτε μαθηματικές ελπίδες.

Το Αζερμπαϊτζάν προελαύνει με έξι πόντους σε δύο ματς, τους ίδιους έχουν και οι Πολωνοί αλλά με ματς παραπάνω και τρίτη είναι η γαλανόλευκη του Γιάννη Ζιάβα, που πάντως πέτυχε το πρώτο της γκολ στον όμιλο.

Ο Κρίτσελ άνοιξε το σκορ στο 12' για τους φιλοξενούμενους, με την Εθνική μας να στέκεται πολύ καλά στο πρώτο μισό του ημιχρόνου. Στο 15' ο Μάρεκ διπλασίασε τα γκολ της Πολωνίας και αυτό ήταν το αποτέλεσμα του 20λεπτου.

Ο Μάνος στο 29' με πέναλτι μείωσε για την Εθνική μας και την έφερε σε απόσταση βολής, αλλά δεν ήρθε και δεύτερο γκολ για την ισοφάριση. Αντ' αυτού, η Πολωνία σημείωσε άλλα δύο τέρματα στο φινάλε με τους Κρίτσελ (39') και Σούρμιακ (40'), οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ελλάδα: Ζέρβας, Καραβίδας, Ένσι, Τσίνας, Κονδυλάτος (αρχική 5άδα), Χριστόπουλος, Μάνος, Παπακώστας, Παπαευστρατίου, Φλώρος, Γούσης.

Πολωνία: Καλούτζα, Κούμπικ, Ζάσταβνικ, Μρόβιετς, Κρίετσελ (αρχική 5άδα), Μάτζιακ, Σεντλέβσκι, Σούρμιακ, Λέστζακ, Κάνιέβσκι, Μάρεκ.