Ειδήσεις

Ντέρμπι κορυφής στο Καματερό

futsalball.jpg

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δούκα στο Καματερό ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League

Σε δύο δόσεις θα πραγματοποιηθεί η 5η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League. Τέσσερις αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή (13/11) και ένας την Δευτέρα (14/11).

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Δούκα στο κλειστό του Καματερού στις 16:00, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς, έχοντας ως τώρα από τέσσερις νίκες. Η Ένωση είναι μπροστά στη διαφορά τερμάτων και η μάχη αυτή αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Δύο ματς θα ξεκινήσουν στις 15:30 και είναι αυτό της Αθήνας '90 με το Νέο Ικόνιο στην Πολιτεία, αλλά και της Λάρισας με τον Πήγασο. Το καλτσέτο έχει επτά βαθμούς, αλλά προέρχεται από δύο ματς που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, ενώ η ομάδα του Περάματος έχει τρεις βαθμούς. Στον αγώνα του θεσσαλικού Κάμπου οι νεοφώτιστοι έχουν τρεις βαθμούς και έναν η ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Στις 21:00 στο "Νίκος Γραμματικός" η Σαλαμίνα υποδέχεται την Κόμπρα. Στους έξι βαθμούς είναι οι νησιώτες και έναν λιγότερο έχει η ομάδα του Βύρωνα.

Τέλος, την Δευτέρα στις 21:00 στο Πέραμα θα γίνει ο αγώνας του Ολυμπιακού Futsal με τον Ερμή Ζωγράφου. Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση χωρίς να έχουν καταφέρει να πάρουν ως τώρα κάποιον βαθμό, ενώ ο Ερμής έχει οκτώ και προέρχεται από δύο σερί νίκες.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Futsal League, για τον Α' όμιλο ο Ηνίοχος υποδέχεται τη Σάμο (12/11, 20:30), ενώ ο Κορυδαλλός την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων (13/11, 19:15). Για τον Β' Όμιλο θα γίνει ένας αγώνας και είναι αυτός της ΑΕ Ψυχικού με τους Τράχωνες Αλίμου (13/11, 20:30).

Πρεμιέρα έχουμε και στο πρωτάθλημα γυναικών, όπου την Τετάρτη (16/11) θα γίνουν τρεις αγώνες. Το Ικόνιο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 21:15, η Αθήνα '90 τους Τράχωνες Αλίμου στις 22:00 και η Δόξα 2016 ΠΓΣ το Καρπενήσι (22:15).