Ειδήσεις

Έκτη στροφή με σπουδαίες μάχες

coupa737.JPG

Το παιχνίδι του Δούκα με τον Ερμή ξεχωρίζει στην 6η στροφή της Stoiximan Futsal Super League, οι αγώνες της Futsal League

Τέσσερις αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή (20/11) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στη Stoiximan Futsal Super League και ένας την Δευτέρα (21/11).

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 17:00 με τον αγώνα της Κόμπρας με τη νεοφώτιστη Λάρισα στο κλειστό του Βύρωνα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη μέσα στη Σαλαμίνα, ενώ η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου από εντός έδρας ήττα από τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής.

Στις 19:15 διεξάγεται στον Κορυδαλλό το ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον Δούκα να υποδέχεται τον Ερμή Ζωγράφου. Οι μπλε έρχονται από ισοπαλία στο Καματερό με την ΑΕΚ και παραμένουν αήττητοι, ενώ ο Ερμής από τρεις σερί νίκες που τον έχουν φέρει στο -2 από την κορυφή.

Στις 20:30, η Σαλαμίνα φιλοξενεί στο "Νίκος Γραμματικός" την Αθήνα '90. Οι νησιώτες έρχονται από την ήττα στην έδρα τους από την Κόμπρα και το καλτσέτο από τρίποντο στην Πολιτεία απέναντι στο Νέο Ικόνιο.

Μισή ώρα αργότερα (21:00), στην Αγία Παρασκευή ο Πήγασος υποδέχεται τον ουραγό Ολυμπιακό Futsal, o οποίος έχει μόνο ήττες μέχρι στιγμής, ενώ οι γηπεδούχοι πέρασαν από τη Λάρισα και πήραν την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Τέλος, την Δευτέρα στις 21:00 στο Πέραμα το Νέο Ικόνιο παίζει με την πρωτοπόρο ΑΕΚ, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία (αυτή με τον νταμπλούχο Δούκα), ενώ η γηπεδούχος ομάδα έχει τρεις πόντους και θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

*Πέντε αγώνες γίνονται την Κυριακή για τη Futsal League. Για τον Α' όμιλο, στις 13:00 το Ρέθυμνο παίζει με τον Παναθηναϊκό και στις 19:00 ο Ηνίοχος με τον Α.Ο Δήμου Κορυδαλλού. Για τον Β' Όμιλο, στις 14:30 ο Αδέσποτος παίζει με την Α.Ε. Ψυχικού, στις 20:00 η Λαμία με την Υπεροχή Τρικάλων και στις 22:00 το Κατενάτσιο φιλοξενεί τους Τράχωνες Αλίμου.

** Την Τετάρτη έγινε και η πρεμιέρα στο πρώτο επίσημο πρωτάθλημα γυναικών, όπου ο ΠΑΟ Futsal νίκησε εκτός έδρας 12-0 το Ικόνιο, η Δόξα 2016 επιβλήθηκε 5-4 του Καρπενησίου και η Αθήνα '90 με 16-0 των Τραχώνων Αλίμου. Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - Αριάδνη ΠΑΟ, ρεπό είχαν Προοδευτική Νεολαία και Ατρόμητος Αθηνών. Την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η Προοδευτική Νεολαία υποδέχεται στις 21:30 το Ικόνιο και στις 22:00 ο Ατρόμητος την Αθήνα '90.