Ειδήσεις

Αναλλοίωτη η κορυφή, τρίτο το καλτσέτο

futsal12.jpg

Η ΑΕΚ και ο Δούκας συνέχισαν με νίκες, τρίτη η Αθήνα '90, τρίποντο ο Πήγασος και ισοπαλία στον Βύρωνα. Τι έγινε στη Futsal League

Ντέρμπι ήταν στα χαρτιά το παιχνίδι του Δούκα με τον Ερμή στο κλειστό του Κορυδαλλού για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, ντέρμπι αποδείχθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, αφού έπεσαν κορμιά για να καθίσει η μπίλια στο… μπλε λίγο πριν το φινάλε. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 4-3 και έφτασαν τους 16 βαθμούς, στους 11 έμειναν οι φιλοξενούμενοι.

Η Κόμπρα ήταν το θεωρητικό φαβορί στον αγώνα με τη Λάρισα, εντούτοις η ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το κλειστό του Βύρωνα (2-2) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League. Στους εννέα βαθμούς έφτασε η γηπεδούχος ομάδα, στους τέσσερις η Λάρισα Futsal.

Η Αθήνα ’90 εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ερμή Ζωγράφου από τον Δούκα και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το 6-3 απέναντι στη Σαλαμίνα στο “Νίκος Γραμματικός” για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League. Στους έξι πόντους έμειναν οι νησιώτες.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που ως τώρα δεν έχει πάρει βαθμό σε έξι αγωνιστικές στη Stoiximan Futsal Super League, αλλά στην Αγία Παρασκευή πάλεψε αρκετά για να κάνει σεφτέ. Εντέλει, ο Πήγασος ήταν αυτός που πανηγύρισε το τρίποντο με 3-2 και έφτασε τους επτά βαθμούς.

Επίδειξη δύναμης έκανε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 10-1 του Νέου Ικόνιου στο κλειστό του Περάματος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League. Οι γηπεδούχοι έμειναν στους τρεις βαθμούς

*Για τον α' όμιλο της Futsal League, ο Παναθηναϊκός νίκησε 9-0 το Ρέθυμνο εκτός έδρας, ενώ ο Κορυδαλλός επιβλήθηκε με 6-1 του Ηνίοχου. Για τον β' όμιλο, ο Αδέσποτος ήρθε 3-3 με την ΑΕ Ψυχικού, ενώ η Υπεροχή Τρικάλων πέρασε με 7-0 από τη Λαμία. Οι Τράχωνες Αλίμου νίκησε 6-0 το Κατενάτσιο.