Ειδήσεις

Τα φαβορί, η έκπληξη και το ρεκόρ

ballfutsal.jpg

Η ΑΕΚ και ο Δούκας επέκτειναν το αήττητό τους, η Κόμπρα έκανε νίκη - ρεκόρ, τρίποντο για Σαλαμίνα και Ικόνιο. Τι έγινε στα ματς της Futsal League

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το απέδειξε κόντρα στην Αθήνα ’90, μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Ένωση του Άγγελου Εμμανουηλίδη επιβλήθηκε 3-1 στην Αγία Παρασκευή και έφτασε τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League έπειτα από επτά αγωνιστικές. Στους 13 έμειναν οι φιλοξενούμενοι.

Το Νέο Ικόνιο σημείωσε την έκπληξη της αγωνιστικής, μετά το 3-1 επί του Ερμή στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια. Στους έξι πόντους έφτασε η ομάδα του Περάματος, στους 11 έμεινε το συγκρότημα του Ζωγράφου.

Στην έδρα της η Σαλαμίνα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει βαθμό φέτος, εντούτοις εκτός έδρας τα πηγαίνει περίφημα, με αποτέλεσμα να έχει πάρει εννέα βαθμούς, όλους μακριά από το “Νίκος Γραμματικός”. Στους τέσσερις έμεινε το συγκρότημα από τον θεσσαλικό Κάμπο μετά το 4-0 των νησιωτών.

Ο Δούκας ήταν τυπικά γηπεδούχος στην έδρα του Πηγάσου, αλλά ένιωσε "σαν στο σπίτι του", φτάνοντας σε μια ευρεία νίκη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League. Οι μπλε επιβλήθηκαν με 14-1 και έφτασαν τους 19 βαθμούς και συγκατοικούν στην κορυφή με την ΑΕΚ. Στους επτά έμεινε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Η Κόμπρα από πέρυσι έχει ανέβει επίπεδο και είναι μια ομάδα που βλέπει στα υψηλά πατώματα. Το συγκρότημα του Βύρωνα πανηγύρισε την πιο ευρεία νίκη της ιστορίας του στη μεγάλη κατηγορία μετά το 9-1 επί του ουραγού και χωρίς βαθμό Ολυμπιακού Futsal στο Πέραμα και έφτασε τους 12, με αποτέλεσμα να ανέβει στην 4η θέση.

*Για την 4η αγωνιστική του Α' ομίλου της Futsal League, ο Παναθηναϊκός νίκησε 11-2 τη Σάμο και η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων με 8-1 του Ηνίοχου, ενώ για τον Β' όμιλο ο ΠΑΣ Λαμία επιβλήθηκε 10-1 του Κατενάτσιου και οι Τράχωνες Αλίμου με 5-1 του Αδέσποτου.