Ειδήσεις

Χωρίς αλλαγές σε κορυφή και ουρά

ball2019.jpeg

Οι ΑΕΚ, Δούκας, Αθήνα '90, Ερμής και Σαλαμίνα συνέχισαν με νίκη για την 10η αγωνιστική, τι έγινε και στη Futsal League

Ο Ερμής ήθελε να βάλει “φρένο” στα αρνητικά του αποτελέσματα, να μπει με το… δεξί στον β’ γύρο του πρωταθλήματος και να κλείσει ιδανικά το 2022. Ο στόχος επετεύχθη για την ομάδα του Ζωγράφου, η οποία σε ένα χορταστικό ματς για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League επικράτησε με 7-4 του Πηγάσου στα Ιλίσια. Έφτασε τους 14 βαθμούς έναντι επτά της ομάδας της Αγίας Παρασκευής.

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Σαλαμίνα, την πέμπτη στο φετινό πρωτάθλημα και έφτασε τους 15 βαθμούς. Οι νησιώτες επιβλήθηκαν 6-2 του Νέου Ικόνιου στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός” και αποσπάστηκαν τρεις πόντους απ’ την ομάδα του Περάματος που έμειναν στους 12.

Ο Δούκας ήταν το μεγάλο φαβορί απέναντι στη νεοφώτιστη Λάρισα, έστω και αν έπαιζε στην θεσσαλική πόλη, καταφέρνοντας εντέλει να προσθέσει στη φαρέτρα του ακόμη ένα τρίποντο, να διατηρήσει το αήττητό του και να φτάσει τους 28 βαθμούς. Όσο για τους γηπεδούχους, έμειναν στους επτά. Οι μπλε επιβλήθηκαν με 7-2.

Η φετινή ΑΕΚ δεν θέλει με τίποτα να απωλέσει τα πρωτεία, έστω και αν τα μοιράζεται με τον περσινό νταμπλούχο Δούκα. Η Ένωση του Άγγελου Εμμανουηλίδη είναι πρώτη λόγω διαφοράς τερμάτων, διατηρώντας το αήττητό της και έπειτα από δέκα αγωνιστικές στη Stoiximan Futsal Super League και έφτασε τους 28 βαθμούς. Ο Δικέφαλος νίκησε 5-0 την Κόμπρα στο κλειστό του Βύρωνα, όντας τυπικά γηπεδούχος.

Μια από τις πιο εύκολες νίκες του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Αθήνα ’90. Η ομάδα του Γιάννη Βρόντου επικράτησε με 6-0 του Ολυμπιακού Futsal στο κλειστό του Περάματος στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League και έφτασε τους 22 βαθμούς, παραμένοντας μόνη στην 3η θέση. Χωρίς πόντο παραμένουν οι γηπεδούχοι.

*Για τον Α' όμιλο της Futsal League, ο Κορυδαλλός επικράτησε 6-1 της Σάμου, ο Παναθηναϊκός 8-3 του Ηνίοχου και οι Θρακομακεδόνες 7-1 του Ρεθύμνου, ενώ για τον Β' όμιλο η Υπεροχή Τρικάλων επικράτησε 3-0 του Αδέσποτου και οι Τράχωνες Αλίμου με 10-5 της Λαμίας.