Ειδήσεις

Οι δύο πρώτοι συνεχίζουν αήττητοι

futsalball.jpg

Οι Δούκας, ΑΕΚ, Ερμής και Πήγασος συνέχισαν με νίκες το πρωτάθλημα, ενώ τον πρώτο του βαθμό πήρε ο Ολυμπιακός

Η Λάρισα αποτελεί κόσμημα για τη Stoiximan Futsal Super League απ’ όλες τις απόψεις. Μια ομάδα με στέρεες ποδοσφαιρικές βάσεις, που αποπνέει υγεία, έχει ανθρώπους με όρεξη και μεράκι, ενώ ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια και στηρίζει πολύ. Στον αγώνα με την ΑΕΚ πάνω από 300 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο, με την πρωτοπόρο Ένωση να επικρατεί 11-3 και να φτάνει τους 34 βαθμούς, έναντι οκτώ της ομάδας του θεσσαλικού Κάμπου.

Ανώτερος ήταν ο Ερμής Ζωγράφου στο παιχνίδι του με τη Σαλαμίνα στα Ιλίσια, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 7-1 στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια. Ο τέταρτος Ερμής έφτασε τους 20 βαθμούς και αποσπάστηκε πέντε από τους νησιώτες, που δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί.

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της την φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής με αντίπαλο την Κόμπρα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 7-2 και έφτασαν τους δέκα βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ δύο περισσότερους έχει η ομάδα του Βύρωνα. Κορυφαίος ήταν ο Κάρμης με καρέ τερμάτων για τον Πήγασο.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Δούκας νίκησε 3-0 την Αθήνα '90 στην Πολιτείας, όντας τυπικά γηπεδούχος. Έτσι, επέκτεινε το αήττητό του, έφτασε τους 34 βαθμούς (όσους έχει και η ΑΕΚ), αλλά υπολείπεται στη διαφορά τερμάτων, καθώς έχει πέντε λιγότερα. Το καλτσέτο βρίσκεται στην 3η θέση και μετράει 25 βαθμούς.

Τέλος, Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League πανηγύρισε ο ουραγός Ολυμπιακός, ο οποίος χρειάστηκε να φτάσουμε στη 12η αγωνιστική για να κάνει σεφτέ. Οι ερυθρόλευκοι, που είναι στην τελευταία θέση του πίνακα, ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με το Νέο Ικόνιο στο Πέραμα, το οποίο έφτασε τους 14 βαθμούς.

*Για την Futsal League, η Σάμος νίκησε τον Ηνίοχο με 8-3, οι Τράχωνες Αλίμου με 3-1 την ΑΕ Ψυχικού, ενώ ο Κορυδαλλός επιβλήθηκε εκτός έδρας με 5-1 των Θρακομακεδόνων. Αναβλήθηκε ο αγώνας Κατενάτσιο - ΑΕ Ψυχικού.