Ειδήσεις

Απαράλλαχτη η κορυφή

ballfutsal.jpg

Νίκες για ΑΕΚ, Δούκα, Αθήνα '90, Σαλαμίνα και Λάρισα, τι έγινε στα τρία ματς που διεξήχθησαν για τη Futsal League

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε δυσκολία να κάμψει την αντίσταση του ουραγού Ολυμπιακού και να προσθέσει ακόμη μια νίκη στο σακούλι της. Η Ένωση του Άγγελου Εμμανουηλίδη επιβλήθηκε με 10-1 στο κλειστό του Περάματος για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League και έφτασε τους 37 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη έμεινε στον έναν πόντο.

Η ανώτερη Σαλαμίνα πανηγύρισε μια δίκαιη νίκη απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός” και μάλιστα με ανατροπή. Οι νησιώτες του Διονύση Νικολακόπουλου επικράτησαν με 5-1 και έφτασαν τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Αυγουστίνου Κάτσαρη έμειναν στους δέκα μετά την ήττα τους.

Η νεοφώτιστη Λάρισα, έχοντας τη συμπαράσταση 150 φιλάθλων της που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, επικράτησε με 8-4 του Ερμή Ζωγράφου. Η ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου ανέβηκε στους 11 βαθμούς, στους 20 έμειναν οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Τσακανίκα.

Η Αθήνα ’90 επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, καθώς μετά την ήττα από τον Δούκα επιβλήθηκε με 5-3 της Κόμπρας στο κλειστό της Πολιτείας και έφτασε τους 28 βαθμούς έναντι 12 της ομάδας του Βύρωνα.

Το αήττητο σερί του συνέχισε ο Δούκας, ο οποίος στο τελευταίο ματς της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League επικράτησε με 9-2 του Νέου Ικόνιου στο κλειστό του Περάματος και έφτασε τους 37 βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕΚ, η οποία υπερέχει προς το παρόν στη διαφορά τερμάτων. Στους 14 έμεινε το Ικόνιο του Θανάση Ζάχου.

*Για τον Α' όμιλο της Futsal League, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 17-0 του Ρεθύμνου, ενώ για τον Β' όμιλο ο Αδέσποτος επιβλήθηκε 6-4 της ΑΕ Ψυχικού εκτός έδρας και οι Τράχωνες Αλίμου με 4-2 του Κατενάτσιου. Το Υπεροχή Τρικάλων - Λαμία αναβλήθηκε λόγω προβλήματος με τις μηχανικές μπασκέτες στον αγωνιστικό χώρο.