Ειδήσεις

Μπάλες Capelli σε όλες τις κατηγορίες

capelli.jpg

Τα σωματεία σε όλες τις κατηγορίες ανδρών και υποδομών στα πρωταθλήματα σάλας θα πρέπει να προμηθευτούν μπάλες της Capelli

Αρ.πρωτ.: 8274
Ημερομηνία: 05/10/2020
ΠΡΟΣ: Τα σωματεία Σάλας

Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι τα σωματεία που αγωνίζονται στις κατηγορίες Κ18, Κ16, Κ14, Κ15, Κ13, Κ12, Κ11, Κ10, Α’ Ανδρών και Β’ Ανδρών, θα πρέπει να προμηθευτούν μπάλες της Capelli, καθώς και οι φετινές διοργανώσεις διεξάγονται υποχρεωτικά με μπάλες της εν λόγω εταιρείας. Παραθέτουμε τι ισχύει τιμολογιακά σχετικά με το κόστος των μπαλών, μετά την έκπτωση που θα λαμβάνουν τα σωματεία.

Όσον αφορά τις κατηγορίες Κ10, Κ11, Κ12, κάθε σωματείο που συμμετέχει στις διοργανώσεις, υποχρεούται να προμηθευτεί τρεις μπάλες Νο4 απλές ανά τμήμα, με κόστος 12€ η μία, μετά την έκπτωση 50%.

Όσον αφορά τις κατηγορίες Κ13, Κ14, Κ15, Κ16, Κ18, κάθε σωματείο που συμμετέχει στα πρωταθλήματα, πρέπει να προμηθευτεί δύο μπάλες «πουφ» ανά τμήμα, με κόστος 18€ η μία, μετά την έκπτωση 50%.

Όσον αφορά τη Β’ Ανδρών, κάθε σωματείο που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της κατηγορίας, υποχρεούται να προμηθευτεί τρεις μπάλες «πουφ», με κόστος 18€ η μία, μετά την έκπτωση, ώστε να λάβει και άλλες τρεις δωρεάν.

Όσον αφορά την Α’ Ανδρών, κάθε σωματείο που μετέχει, μπορεί να προμηθευτεί τρεις μπάλες «πουφ», με κόστος 33€ η μία μετά την έκπτωση, ώστε να λάβει και άλλες τρεις δωρεάν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραγγείλει ένα σωματείο τις μπάλες του, πρέπει προπληρώσει το ποσό που του αναλογεί στην ΠΕΠΣΣ. Το σωματείο πρέπει να έχει ακριβώς το ποσό σε ένα φάκελο, ο οποίος θα συνοδεύεται με μία επιστολή για τις μπάλες(τύπο και αριθμό) που παραγγέλνει. Φάκελος και επιστολή παραδίδονται στην ΠΕΠΣΣ.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ
Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ