Ειδήσεις

Χωρίς αλλαγή στις πρώτες θέσεις

ball2019.jpeg

Η ΑΕΚ συνεχίζει με απόλυτο, ο Δούκας, το Νέο Ικόνιο και η Σαλαμίνα πήραν νίκες, ενώ ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος με τον Ερμή

Η ΑΕΚ επέκτεινε το απόλυτό της έπειτα από επτά αγωνιστικές στη Stoiximan Futsal Super League και είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 21 βαθμούς. Η Ένωση ήταν τυπικά φιλοξενούμενη με το Ρέθυμνο στο Καματερό και νίκησε εύκολα με 20-1 τους Κρητικούς που παρουσιάστηκαν με πολλές ελλείψεις και δεν μπορούσαν να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Ζιάβα.

Ο Δούκας δυσκολεύτηκε απέναντι στο Φάληρο στο ΔΑΪΣ, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 7-3 και παραμένει στο -3 από την κορυφή. Οι μπλε συνάντησαν αντίσταση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, βρέθηκαν πίσω με 2-3, αλλά έκαναν δυνατό φίνις με πέντε αναπάντητα γκολ και κάπως έτσι πήραν το τρίποντο.

Το καλύτερο ματς της αγωνιστικής έγινε στο Πέραμα, με το Νέο Ικόνιο να επικρατεί με 9-6 του Ηνίοχου και μετρά επίσης 18 βαθμούς έναντι 10 της ομάδας του Γιάννη Μοστριού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-4, αλλά το Ικόνιο κατάφερε να ισοφαρίσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και στο β' μέρος έκανε την ανατροπή.

Η Σαλαμίνα πέρασε νικηφόρα από την Καλλιθέα με 7-4 και την έπιασε στους επτά βαθμούς, ενώ ο Ερμής ήρθε 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι έχουν 13 βαθμούς και 11 το τριφύλλι που δεν έχει νικήσει τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ το ίδιο διάστημα η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα είναι αήττητη.

Τέλος, η Κόμπρα ήταν η ομάδα που πήρε το ξεκούραστο τρίποντο με την Ολυμπίαδα με 3-0, αφού το συγκρότημα της Αγίας Παρασκευής έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.