Ειδήσεις

Νίκες για ΑΕΚ και Νέο Ικόνιο

ballfutsal.jpg

Η ΑΕΚ νίκησε 6-4 τον Παναθηναϊκό στην Πολιτεία, ενώ το Νέο Ικόνιο με 5-2 την Σαλαμίνα για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League

Πραγματοποιήθηκαν οι δυο αγώνες για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League και απομένει μια ακόμη για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, προτού μπούμε στη διαδικασία των playoffs.

Η ΑΕΚ που είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα της ισοπαλίας στα νοκ άουτ σε προημιτελικά και ημιτελικά, επιβλήθηκε 6-4 του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Πολιτείας, με τον Ντάτη να σημειώνει χατ τρικ. Το τριφύλλι έμεινε εκτός έδρας και στον προημιτελικό θα παίξει το νοκ άουτ, κυνηγώντας μονάχα τη νίκη, αν θέλει να συνεχίσει στην 4άδα.

Στο άλλο ματς της αγωνιστικής, το Νέο Ικόνιο εξασφάλισε την 3η θέση στην κανονική περίοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του, επικρατώντας 5-2 της Σαλαμίνας εκτός έδρας. Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Ζάχου-Καρασάββα,που θα έχει το πλεονέκτημα της ισοπαλίας στα προημιτελικά. Στην 4η θέση βρίσκεται ο Ερμής Ζωγράφου. Όσο για τη Σαλαμίνα, θα κριθεί η θέση της μετά τον αγώνα με τον Ηνίοχο την τελευταία αγωνιστική.