Ειδήσεις

Ανακοίνωση της ΠΕΠΣΣ

bannersal.JPG

Η ΠΕΠΣΣ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, 7 Μαΐου, στο κλειστό του Λαυρίου

Την Παρασκευή το βράδυ, 7 Μαΐου, στο κλειστό του Λαυρίου παρακολουθήσαμε δυο πολύ όμορφους και ανταγωνιστικούς ημιτελικούς για το Stoiximan Futsal Cup, που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Το θέαμα ήταν εξαιρετικό, οι τέσσερις ομάδες (Ηνίοχος, Νέο Ικόνιο, Ερμής Ζωγράφου και Σαλαμίνα) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σίγουρα το απήλαυσαν όσοι το παρακολούθησαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες της Cosmote TV που πήρε τα δικαιώματα του φετινού Final-4.

Δυστυχώς όμως, υπήρξε και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Τα όσα έγιναν μετά το τέλος των παιχνιδιών και κυρίως σε αυτόν ανάμεσα στον Ερμή και τη Σαλαμίνα, αποτελούν δυσφήμηση για το άθλημα και το πηγαίνουν πίσω, όχι μπροστά. Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν δεν βοηθούν στην πρόοδο του ποδοσφαίρου σάλας, το οποίο όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε εδώ και χρόνια.

Την στιγμή που μια μεγάλη συνδρομητική πλατφόρμα ενδιαφέρθηκε για το προϊόν χάρη στις συντονισμένες ενέργειες της ΠΕΠΣΣ, δείγμα του ότι το futsal έχει χώρο στην "αθλητική πίτα" της χώρας και πρέπει να καθιερωθεί στις συνειδήσεις του φίλαθλου κοινού, ορισμένοι αποφάσισαν να δείξουν μια άσχημη πλευρά που δεν έχει χώρο στη σάλα.

Η Ένωση θα λάβει όλα τα νόμιμα και αναγκαία μέτρα που μπορεί, προκειμένου να προστατεύσει το άθλημά μας. Τα χθεσινά (7/5) άσχημα γεγονότα δεν πρέπει να επαναληφθούν, διότι μόνο κακό κάνουν. Το άθλημα θα πάει μπροστά και θα αποβάλει τις παθογένειες του παρελθόντος, όσο και αν ορισμένες νοοτροπίες προτιμούν να το βλέπουν καθηλωμένο.

Την Δευτέρα (10/5, 19:30), ας ελπίσουμε να παρακολουθήσουμε έναν τελικό αντάξιο του επιπέδου της διοργάνωσης και των δυο ομάδων.

Το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ