Ειδήσεις

To format της Futsal League

bannersal.JPG

Την Πέμπτη, 13 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ της ΠΕΠΣΣ και των σωματείων της Futsal League για το format του πρωταθλήματος

Την Πέμπτη, 13 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ της ΠΕΠΣΣ και των σωματείων της Futsal League για το format του πρωταθλήματος, το οποίο θα επανεκκινήσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά μετά την πολύμηνη διακοπή του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε μορφή "φούσκας" σε δυο φάσεις:

Στην 1η φάση, οι ομάδες το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου θα καταλύσουν στο αθλητικό κέντρο "Sports Camp" και θα αγωνιστούν σε ανοιχτό γήπεδο. Θα χωριστούν σε δυο ομίλους αν είναι πάνω από έξι ομάδες και σε έναν όμιλο, εάν είναι λιγότερες. Οι αγώνες θα είναι δυο ημίχρονα των 15 λεπτών το καθένα και θα παίξουν όλοι με όλους. Την πρόκριση θα πάρουν οι δυο πρώτοι της βαθμολογίας κάθε ομίλου ή οι τέσσερις πρώτοι αν έχουμε έναν όμιλο.

Η 2η φάση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου σε κλειστό γυμναστήριο. Οι τέσσερις ομάδες θα αγωνιστούν όλες μεταξύ τους και η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση, θα είναι εκείνη που θα προβιβαστεί στη Stoiximan Futsal Super League.

Οι ομάδες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη, 19 Μαΐου, θυμίζοντας ότι οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει από τις 10 Μαΐου βάσει των αποφάσεων που πήραν οι υγειονομικές αρχές, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο και αποστέλλοντας στην Ένωση τα αποτελέσματα των rapid tests.