Ειδήσεις

Τέσσερις ομάδες δήλωσαν συμμετοχή

bannersal.JPG

Tα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στην Α’ Φάση της Futsal League, είναι η Αναγέννηση, το Καρπενήσι, ο Πήγασος και η ΑΕ Ψυχικού

Mετά τη λήξη της σχετικής διορίας, τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στην Α’ Φάση της Β’ Ανδρών – Futsal League, είναι η Αναγέννηση Θρακ/νων, το Καρπενήσι Futsal, ο Πήγασος Αγ. Παρασκευής και η ΑΕ Ψυχικού.

Ενόψει της διεξαγωγής της Α’ Φάσης στο Sportcamp Λουτρακίου, καλείστε μέχρι την Παρασκευή 28/05/2021, να μας στείλετε λίστα με την αποστολή της ομάδας που θα μπει στην «υγειονομική φούσκα».

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή κάθε σωματείου μπορεί να αποτελείται από το ανώτερο 14 ποδοσφαιριστές και το ανώτερο τέσσερις (4) αξιωματούχους ομάδας που θα έχουν το δικαίωμα να αναγραφούν στο φύλλο αγώνα, συμπεριλαμβανομένου και του Α’ προπονητή, όλοι απαραιτήτως με τις ταυτότητες πάγκου και τις διαπιστεύσεις που ήδη έχουν εκδοθεί από την ΠΕΠΣΣ.

Σχετικά με την «υγειονομική φούσκα» στο Λουτράκι, υπενθυμίζουμε ότι:

• Οι αποστολές των ομάδων, οι διαιτητές, καθώς και τα μέλη της ΠΕΠΣΣ που θα δώσουν το παρών, θα υποβληθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε rapid test, σε πιστοποιημένο εργαστήριο, την προηγούμενη ημέρα της αναχώρησής τους, με την υποχρέωση να κοινοποιηθούν άμεσα τα αποτελέσματα, καθώς και ο συγκεντρωτικός πίνακας (στο έντυπο μορφής excel, που ήδη σας έχει αποσταλεί από 09/05/2021), στο email, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

• Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Λουτράκι, δεν θα επιτρέπεται η έξοδος από την εγκατάσταση, ούτε η επαφή με εξωτερικό παράγοντα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επισημαίνουμε ότι λόγω της δήλωσης συμμετοχής μόνο τεσσάρων ομάδων, η διεξαγωγή της Β’ Φάσης (ανάδειξη πρωταθλητή) τροποποιείται. Θα διεξαχθούν μονοί (νοκ άουτ) ημιτελικοί το Σάββατο 12/06/2021, 1-4 και 2-3, σύμφωνα με τη βαθμολογία που θα έχει προκύψει από τους αγώνες της Α’ Φάσης.

Την Κυριακή 13/06/2021 θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός. Όλοι οι αγώνες της Β’ Φάσης θα έχουν κανονική διάρκεια, ήτοι δύο ημίχρονα των 20 λεπτών, καθαρός χρόνος. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα υπάρξουν δύο ημίχρονα 3 λεπτών έκαστο καθαρός χρόνος και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, η κάθε ομάδα θα εκτελέσει από 5 πέναλτι. Όλα τα παραπάνω θα συμπεριληφθούν σε τροποποίηση της Προκήρυξης που θα σας κοινοποιηθεί.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ