Ειδήσεις

Η ώρα του Δούκα στ' αστέρια

uefa.jpg

Το τετραήμερο 21-24 Αυγούστου είναι πολύ κρίσιμο για τον Δούκα, ο οποίος συμμετέχει στα προκριματικά του UEFA Futsal Champions League

Στον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης για τη διοργάνωση του UEFA Futsal Champions League βρίσκεται ο πρωταθλητής Δούκας, ο οποίος επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ποδοσφαίρου σάλας και φιλοξενεί τον όμιλο στο κλειστό του ΔΑΪΣ.

Για τρίτη φορά η χώρα μας κατορθώνει να διοργανώσει έναν όμιλο του θεσμού, με την εταιρεία αθλητικού τουρισμού OLI να βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα, σε συνεργασία με την ΠΕΠΣΣ και τον Δούκα. Η UEFA εμπιστεύεται την Ελλάδα, η οποία διοργάνωσε άρτια τα παιχνίδια το 2019 και το 2020 με τη συμμετοχή της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Κύπρου ΑΠΟΕΛ, την Diamant Linz από την Αυστρία και την Encamp Ανδόρρας, στην οποία ανήκει ο Αργεντινός θρύλος, Χαβιέ Σαβιόλα, ο οποίος φόρεσε στην Ελλάδα τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία καριέρα.

Προκρίνεται η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο και η καλύτερη δεύτερη όλων των ομίλων, από τους οκτώ συνολικά της προκριματικής φάσης. Η κλήρωση για τον επόμενο γύρο (main round) θα γίνει στις 30 Αυγούστου και οι αγώνες μεταξύ 26-31 Οκτωβρίου 2021.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων του 7ου Ομίλου:

Σάββατο 21/8

16:00 APOEL FC – FC ENCAMP

20:00 FC DIAMANT LINZ – DOUKAS AC

Κυριακή 22/8

16:00 DOUKAS AC – FC ENCAMP

20:00 FC DIAMANT LINZ – APOEL FC

Τρίτη 24/8

16:00 FC ENCAMP – FC DIAMANT LINZ

20:00 DOUKAS AC – APOEL FC