Ειδήσεις

Αυλωνίτης: "Το ελληνικό futsal ανεβαίνει σταθερά"

avlonitiss.jpg

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, έκανε προσωπική δήλωση μετά τον προκριματικό όμιλο του Champions League στην Αθήνα

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα που εκπροσώπησε επάξια το ελληνικό futsal στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του αθλήματος. Έπαιξε εξαιρετικά, βρέθηκε πολύ κοντά στην πρόκριση στο main round του UEFA Futsal Champions League και για λεπτομέρειες δεν κατάφερε να πετύχει ένα ιστορικό επίτευγμα. Αυτό βέβαια ουδόλως μειώνει την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι.

Το ποδόσφαιρο σάλας στην Ελλάδα αναπτύσσεται, προοδεύει, μεγαλώνει και το επίπεδο γίνεται ολοένα και καλύτερο. Πλέον, οι εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη είναι σε θέση να διεκδικούν προκρίσεις, να κοιτάζουν στα ίσια τους αντιπάλους τους, να αποδεικνύουν ότι μπορούν να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο. Τόσο η Εθνική μας όσο και οι σύλλογοί μας βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος είναι το προϊόν να βελτιωθεί περαιτέρω.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συνετέλεσαν, προκειμένου για τρίτη φορά να πραγματοποιηθεί ένας προκριματικός όμιλος στην Ελλάδα. Η εταιρεία αθλητικού τουρισμού OLI έκανε ξανά μια άρτια δουλειά, όλα κύλησαν όπως έπρεπε, τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και υπήρξε αγαστή συνεργασία με όλους όσους είχαν την ευθύνη για την ασφαλή τέλεση των αγώνων στο κλειστό του ΔΑΪΣ.

Ως πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ είμαι υπερήφανος για το πρόσωπο που δείχνει το άθλημά μας στο εξωτερικό. Το ελληνικό futsal έχει μπει στον ευρωπαϊκό χάρτη, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μάς εμπιστεύεται και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Τα καλύτερα είναι μπροστά...