Ειδήσεις

Δήλωση του προέδρου της ΠΕΠΣΣ

avlonitis19.jpg

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, έστειλε το μήνυμά του για την έναρξη της σεζόν στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League ξεκινάει, με την ελπίδα όλων μας ότι η σεζόν θα κυλήσει ομαλά και θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα. Τα δυο προηγούμενα χρόνια δοκιμαστήκαμε όλοι μας εξαιτίας του κορονοϊού, ο οποίος ακόμα παραμένει στη ζωή μας, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν και να πορευόμαστε ανάλογα.

Η ΠΕΠΣΣ κατάφερε πέρυσι να βρει τη φόρμουλα και να τελειώσει το πρωτάθλημα μέσα στα γήπεδα και φέτος θα κάνουμε τα πάντα για να τηρηθούν σε απόλυτο βαθμό τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα σε καθεστώς κανονικότητας. Δεσμευόμαστε ότι η ανθρώπινη υγεία είναι πάνω απ' όλα, αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε. Θα είμαστε αυστηροί, θα είμαστε τυπικοί και δεν θα κάνουμε εκπτώσεις.

Επίσης, η Ένωση έκανε μια μεγάλη συμφωνία με την Instat TV για έναν χρόνο, μια από τις μεγαλύτερες συνδρομητικές πλατφόρμες παγκοσμίως, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Stoiximan Futsal Super League. Το αντίτιμο ανέρχεται στις 30.000 ευρώ, ενώ καλύπτει και το κόστος παραγωγής, το οποίο μέχρι τώρα επωμίζονταν οι ομάδες. Το ποσό συνολικά φτάνει τις 40.000 ευρώ και θα μοιραστεί στα σωματεία της μεγάλης κατηγορίας, ενώ θα στηριχθεί τόσο η Futsal League, όσο και τα πρωταθλήματα υποδομών.

Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του πρωταθλήματος σάλας, να είναι οι ομάδες υγιείς και ανταγωνιστικές και να γίνονται ωραία παιχνίδια που θα τα απολαμβάνει ο κόσμος. Η διοίκηση της ΠΕΠΣΣ εργάζεται καθημερινά και με υπευθυνότητα για να "μεγαλώσει" το futsal και να αποκτήσει καινούργιους φίλους.

Καλή σεζόν σε όλους!

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

25/9: Ηνίοχος - Δούκας (21:30)
26/9: Παναθηναϊκός - Πήγασος Αγ. Παρασκευής (14:00)
26/9: Κόμπρα - ΑΕΚ (19:00)
26/9: Φάληρο - Ερμής Ζωγράφου (21:45)
27/9: Νέο Ικόνιο - Σαλαμίνα (19:20)