Ειδήσεις

Ώρα για δράση στην 3η αγωνιστική

futsal12.jpg

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League συνεχίζεται με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου

Την Κυριακή (10/10) γίνονται τρεις αγώνες σε Καματερό, ΔΑΪΣ και Βύρωνα αντίστοιχα. Στις 16:00, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον κυπελλούχο Ερμή Ζγωγράφου, με τις δυο ομάδες να μετρούν ως τώρα δυο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ανοικτό ματς σε όλα τα προγνωστικά, αφού και οι δυο ομάδες δείχνουν πολύ δυνατές.

Στις 17:00, το τυπικά γηπεδούχο Φάληρο που προέρχεται από διπλό στη Σαλαμίνα, παίζει με τον πρωταθλητή Δούκα. Στις 19:00 γίνεται το Κόμπρα – Σαλαμίνα και είναι ιδιαιτέρως αμφίρροπο και ισορροπημένο παιχνίδι. Χωρίς πόντο ως τώρα οι γηπεδούχοι, τρεις έχουν οι νησιώτες.

Την Δευτέρα (11/10), το Νέο Ικόνιο υποδέχεται στο Πέραμα τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι μετρούν δυο ήττες και ψάχνουν τα πατήματά τους, ενώ οι πράσινοι προέρχονται από δυο μεγάλες σε έκταση νίκες με Πήγασο και Ηνίοχο.

Τέλος, στις 22:00 στην Αγία Παρασκευή ο τυπικά γηπεδούχος Ηνίοχος του Σταύρου Μαυράκη θα κυνηγήσει να κάνει… σεφτέ στους βαθμούς όπως βέβαια και ο νεοφώτιστος Πήγασος του Αυγουστίνου Κάτσαρη.