Ειδήσεις

Προσωπική δήλωση του Νίκου Αυλωνίτη

avlonitis19.jpg

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ τοποθετήθηκε για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση να μετατεθεί το ντέρμπι ΑΕΚ - Δούκας και η 6η αγωνιστική

Προς ενημέρωση των φίλων της σάλας, μας ήρθε έγγραφο από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού ότι το κλειστό δεν είναι διαθέσιμο για την συγκεκριμένη αγωνιστική.

Έγινε προσπάθεια μεταξύ των σωματείων για αλλαγή έδρας, η οποία απέβη άκαρπη. Σύμφωνα με την προκήρυξη, η ομάδα που δε διαθέτει γήπεδο και δεν καταφέρει να βρει λύση, θα πρέπει να το πράξει η Ένωση.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του παιχνιδιού ανάμεσα στους φιναλίστ της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, η Ένωση δεν μπόρεσε να βρει γήπεδο που να πληρoί τις προϋποθέσεις ασφαλείας, εφόσον θα παρευρίσκονταν και φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, όπως είχαμε ενημερωθεί.

Ως εκ τούτου, η Επιτροπή Πρωταθλήματος, θέλοντας να διαφυλάξει την ακεραιότητα και την αξιοπιστία της Stoiximan Futsal Super League και με σκοπό να μην αδικήσει καμία από τις δέκα ομάδες που συμμετέχουν στη μεγάλη κατηγορία, αποφάσισε την μετάθεση του αγώνα κατά μια εβδομάδα και τη μετάθεση της έκτης αγωνιστικής κατά μια εβδομάδα επίσης, ώστε να πραγματοποιηθεί το ντέρμπι πριν τα επόμενα παιχνίδια.

Προσπαθήσαμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για να μην προκύψει αδιέξοδο για τον συγκεκριμένο αγώνα και που πιθανόν να επηρέαζε το υπόλοιπο πρωτάθλημα, διότι ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια για την έκτη αγωνιστική.

Αυτοί, λοιπόν, ήταν οι μόνοι λόγοι που πήραμε τις παραπάνω αποφάσεις, παρά το γεγονός ότι προσπαθήσαμε να βρούμε λύση.

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ
Νίκος Αυλωνίτης