Ειδήσεις

Ντέρμπι στο "Αντώνης Φώτσης"

futsal12.jpg

Κομβικά ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπου ξεχωρίζει το Ερμής - Παναθηναϊκός στα Ιλίσια

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League έχει φτάσει αισίως στην 7η στροφή του και το Σαββατοκύριακο, 13-14 Νοεμβρίου, διεξάγονται οι πέντε αγώνες που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ένας θα γίνει το Σάββατο, τρεις την Κυριακή και ένας τη Δευτέρα.

Το Σάββατο στις 21:30 στο "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια έχουμε το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Ερμή Ζωγράφου και τον Παναθηναϊκό. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στους 13 βαθμούς και το παιχνίδι είναι ανοικτό και αμφίρροπο σε όλα τα προγνωστικά. Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα προέρχεται από το 2-2 στο ΔΑΪΣ με τον Δούκα και αυτή του Απόστολου Μπελτσίδη από την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Πολιτεία με 4-2. Και οι δυο θέλουν το τρίποντο για να μην χάσουν την επαφή με την κορυφή, όπου φιγουράρει η Ένωση με 18 βαθμούς.

Την Κυριακή στις 16:00 στο Καματερό, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ηνίοχο και έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο, καθώς είναι αναμέτρηση του πρώτου με τον τελευταίο του πρωταθλήματος. Η Ένωση του Γιάννη Ζιάβα κυνηγάει το 7Χ7, ενώ οι γαλάζιοι του Σταύρου Μαυράκη από τη μεριά τους παραμένουν χωρίς νίκη μέχρι στιγμής.

Το Φάληρο και ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής κοντράρονται στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής την Κυριακή στις 17:00, με τους τυπικά γηπεδούχους του Δημήτρη Πολποτίνη να έχουν τέσσερις βαθμούς έναντι τριών των νεοφώτιστων του Αυγουστίνου Κάτσαρη.

Tην Κυριακή στις 19:00 η Κόμπρα παίζει στον Βύρωνα με το ανεβασμένο Νέο Ικόνιο, το οποίο έχει μια σειρά συνεχόμενων καλών αποτελεσμάτων, τα οποία θέλει να συνεχίσει. Βέβαια, η ομάδα του Σταύρου Ράπτη παρουσιάζεται πολύ δυνατή και θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε αυτή των Καρασάββα - Ζάχου.

Tέλος, τη Δευτέρα στις 21:30, η Σαλαμίνα του Χαράλαμπου Συντζανάκη υποδέχεται τον Δούκα στο "Νίκος Γραμματικός". Οι νησιώτες προέρχονται από νίκη απέναντι στον Πήγασο και έχουν ψυχολογία, ενώ οι μπλε του Κώστα Ρούπτσου δεν θέλουν να έχουν και άλλη απώλεια τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα.