Ειδήσεις

Όλα ανοικτά για πρωτιά και παραμονή

futsalball.jpg

Απαράλλαχτη η κορυφή μετά τις νίκες ΑΕΚ, Δούκα και Παναθηναϊκού, συνεχίζεται η μάχη της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία

Τυπικά γηπεδούχος ήταν ο Δούκας στο κλειστό της Σαλαμίνας με αντίπαλο την τοπική ομάδα για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, αλλά αυτό δεν του απαγόρευσε να φτάσει σε μια σχετικά εύκολη επικράτηση με 7-2. Έτσι, λοιπόν, έφτασε τους 41 βαθμούς και διατηρήθηκε στο κατόπι της ΑΕΚ και ενώ απομένουν δύο αγώνες για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Στους 16 βαθμούς διατηρήθηκαν οι νησιώτες.

Η Ένωση με τη σειρά της επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες, καθώς επιβλήθηκε 10-1 του Ηνίοχου στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια και έφτασε τους 42 βαθμούς έναντι έξι των γαλάζιων που είναι προτελευταίοι.

Το Φάληρο έπιασε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τη Σαλαμίνα στους 16 βαθμούς μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ουραγό Πήγασο Αγίας Παρασκευής με 6-4 στο πλαίσιο. Οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι έμειναν στους τέσσερις βαθμούς, στο -2 από τον Ηνίοχο.

Το Νέο Ικόνιο πανηγύρισε ένα ακόμη τρίποντο στο πρωτάθλημα, μιας και για την 16η αγωνιστική κατάφερε να επικρατήσει 6-3 της Κόμπρας και να φτάσει τους 25 βαθμούς, ευρισκόμενο στην 5η θέση. Όσο για την ομάδα του Βύρωνα, έμεινε στους 13 βαθμούς, διάγοντας πάντως μία πολύ αξιόλογη σεζόν.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στον Ερμή Ζωγράφου με 3-1 σε εξ αναβολής αγώνα και εξασφάλισε μίνιμουμ την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο, καθώς έφτασε τους 39 βαθμούς έναντι 31 των φιλοξενούμενων και ενώ απομένουν δύο αγώνες μέχρι να μπούμε στα playoffs.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Δούκας - Σαλαμίνα 7-2
Ηνίοχος - ΑΕΚ 1-10
Πήγασος Αγίας Παρασκευής - Φάληρο 4-6
Νέο Ικόνιο - Κόμπρα 6-3
Παναθηναϊκός - Ερμής Ζωγράφου 3-1