Ειδήσεις

Ο Νίκος Αυλωνίτης για την Τελική Φάση της Β' Εθνικής

avlonitis19.jpg

Δήλωση του προέδρου της ΠΕΠΣΣ, Νίκου Αυλωνίτη, για την Τελική φάση του πρωταθλήματος της Futsal League στα Τρίκαλα

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, απηύθυνε μήνυμα με αφορμή την Τελική Φάση του πρωταθλήματος της Futsal League που διεξάγεται στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο, 19-20 Μαρτίου με την συμμετοχή της τοπικής ομάδας του ΑΟ Τρικάλων, της Λάρισας, του Καρπενησίου και των Τραχώνων.

"Φέτος έχουμε παρακολουθήσει ένα εξαιρετικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα στη Futsal League, με όλες τις ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να προσφέρουν όμορφο θέαμα, πάντα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι, που αποτελεί θεμέλιο λίθο του αθλήματός μας. Ως διοίκηση της ΠΕΠΣΣ κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να κυλήσουν όλα ομαλά σε ένα δύσκολο περιβάλλον, μιας και ο κορωνοϊός παραμένει ακόμα στις ζωές μας. Παρ' όλα αυτά όμως, πετύχαμε σε συνεργασία με όλες τις ομάδες να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια και να δώσουμε ένα παράδειγμα πως με μεράκι και καλή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μπορεί να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ενόψει της Τελικής Φάσης, εύχομαι να διεξαχθούν τέσσερα πολύ δυνατά παιχνίδια, να επιδείξουν οι ομάδες το ίδιο αθλητικό πνεύμα που έχουν επιδείξει ως τώρα στη σεζόν και να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία ο καλύτερος. Η Ένωση θέλει πάντα να κρίνονται οι αγώνες μέσα στα γήπεδα, χωρίς παράπονα, χωρίς σκιές και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Έχουμε αποδείξει πως τηρούμε ίσες αποστάσεις έναντι όλων των ομάδων και αυτό που θέλουμε πάντα, είναι η πρόοδος του αθλήματος και των πρωταθλημάτων μας, ώστε το ελληνικό futsal να αποκτήσει ακόμα περισσότερους φίλους σε όλη την Ελλάδα.

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν!".