Ειδήσεις

Στους τελικούς ο Δούκας

coupa737.JPG

Ο Δούκας απέκλεισε την Κόμπρα και πέρασε στους τελικούς, 2-1 προηγείται η ΑΕΚ του Ερμή, πρόκριση ο Πήγασος στο Κύπελλο

Ο Δούκας είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στους τελικούς του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League. Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού επικράτησε 4-0 αυτής του Σταύρου Ράπτη στο κλειστό του Βύρωνα και με 3-0 νίκες κατάφερε να πάρει το εισιτήριο και περιμένει το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ - Ερμής.

Στο κλειστό του Καματερού, η Ένωση του Γιάννη Ζιάβα επιβλήθηκε 4-3 της ομάδας του Θανάση Τσακανίκα με χατ τρικ του Καρύδα και προηγείται 2-1 στις νίκες. Τη Μ. Τετάρτη θα γίνει ο τέταρτος μεταξύ τους αγώνας στα Ιλίσια. Αν ο Δικέφαλος προκριθεί, θα έχει πλεονέκτημα έδρας με τον Δούκα. Αν περάσει ο Ερμής, το τυπικό πλεονέκτημα έδρας το έχουν οι μπλε, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ΔΑΪΣ.

Τέλος, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής νίκησε 9-7 τη Σαλαμίνα και πέρασε στην τετράδα του θεσμού. Ο αγώνας έληξε 5-5, στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης οι νησιώτες προηγήθηκαν 7-5, αλλά στο δεύτερο οι γηπεδούχοι του Αυγουστίνου Κάτσαρη απάντησαν με τέσσερα γκολ κόντρα στην ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου και προκρίθηκαν.