Ειδήσεις

Αναστολή πρωταθλημάτων και εξαίρεση

bannersal.JPG

Η ΠΕΠΣΣ συντάσσεται με την απόφαση για αναστολή των πρωταθλημάτων και για τρεις λόγους ζήτησε εξαίρεση σε Άνδρες και Κ18

Η ΠΕΠΣΣ συντάσσεται με την συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων, οι οποίες στην σημερινή (30/9) Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έλαβαν την απόφαση για προσωρινή αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων μέχρι να λυθεί το ζήτημα με το Μητρώο αναγνώρισης ποδοσφαιρικών σωματείων.

Κατόπιν τούτου, δεν θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Οκτωβρίου, οι αγώνες των πρωταθλημάτων Κ9, Κ10, Κ11, Κ12, Κ13, Κ14 και Κ16.

Μόνο γι' αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουν κανονικά οι αναμετρήσεις της Stoiximan Futsal Super League και της Κ18. Για τα δύο αυτά πρωταθλήματα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις τους.

Λόγοι που αφορούν υποχρεώσεις των Εθνικών μας ομάδων, ζητήματα με τα γήπεδα και τις ώρες των αγώνων, αλλά και με τις ημερομηνίες των πανελλαδικών εξετάσεων για τα παιδιά της Κ18 (δεν υπάρχουν διαθέσιμες μελλοντικές ημερομηνίες στο καλεντάρι), μας οδήγησαν στην απόφαση να ζητήσουμε εξαίρεση γι' αυτά τα δύο πρωταθλήματα.

Οι αγώνες σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας. Προϋπόθεση για την έναρξη/επανέναρξή τους είναι μέχρι να βρεθεί κοινός τόπος ανάμεσα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.