Ειδήσεις

Η προαναγγελία της 2ης στροφής

goal.jpg

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθούν οι πέντε αγώνες της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League

Με τον αγώνα Ερμής Ζωγράφου - Κόμπρα το Σάββατο (1/10) στις 21:30 στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στην Αγία Παρασκευή με τον Πήγασο και οι Βυρωνιώτες από ήττα στην έδρα τους από την ΑΕΚ.

Τρία ματς διεξάγονται την Κυριακή (2/10). Η Λάρισα φιλοξενεί στις 17:30 το Νέο Ικόνιο, με τις δύο ομάδες να έχουν χάσει στην πρεμιέρα από Δούκα και Σαλαμίνα αντίστοιχα και να θέλουν να κάνουν... σεφτέ στη συγκομιδή βαθμών.

Στις 20:30, η ΑΕΚ παίζει ως τυπικά γηπεδούχος με τη Σαλαμίνα, αλλά ο αγώνας θα γίνει στο Νίκος Γραμματικός. Με τρίποντο ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες το φετινό πρωτάθλημα. Μισή ώρα αργότερα, ο Πήγασος φιλοξενεί στην Αγία Παρασκευή την Αθήνα '90. Οι γηπεδούχοι έχουν έναν βαθμό έναντι τριών του καλτσέτο που νίκησε τον Ολυμπιακό Futsal.

Τέλος, την Δευτέρα (3/10, 21:00) στο Πέραμα γίνεται ο αγώνας του Ολυμπιακού Futsal με τον Δούκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στους περσινούς νταμπλούχους που στην πρεμιέρα επικράτησαν της νεοφώτιστης Λάρισας στον Κορυδαλλό.