Ειδήσεις

Τρεις ομάδες με απόλυτο, ιστορική νίκη η Λάρισα

futsal12.jpg

ΑΕΚ, Αθήνα '90 και Δούκας συνεχίζουν με απόλυτο, ιστορική νίκη για τη Λάρισα, δεύτερη ισοπαλία για τον Ερμή Ζωγράφου

Με συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League ανάμεσα σε Ερμή κα Κόμπρα στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 4-4.

Η Λάρισα, μπροστά σε 200 φίλους της, πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στη μεγάλη κατηγορία, επικρατώντας με 6-4 του Νέου Ικόνιου, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Μια ιστορική ημέρα για την ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου.

Τυπικά γηπεδούχος ήταν η ΑΕΚ στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός” με αντίπαλο την Σαλαμίνα, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7-2 και να κάνει το 2Χ2, ενώ οι νησιώτες υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους ήττα, έχοντας νικήσει στην πρεμιέρα στο Πέραμα το Νέο Ικόνιο.

Μετά το 4-0 απέναντι στον Ολυμπιακό Futsal στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Αθήνα ’90 διπλασίασε τις νίκες της και έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα. Αυτή τη φορά επικράτησε 5-1 του Πήγασου στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος στην πρεμιέρα είχε έρθει ισόπαλος 3-3 με τον Ερμή.

Τέλος, ο νταμπλούχος Δούκας συνέχισε με νίκη και έφτασε τους έξι πόντους μετά το 6-1 απέναντι στον Ολυμπιακό Futsal, ο οποίος παραμένει χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής.